Anderen over Annemarie

Ik heb Annemarie leren kennen als een zeer betrouwbare en betrokken collega. Ze neemt haar verantwoordelijkheden zonder zichzelf uit het oog te verliezen of over haar grenzen te (laten) gaan. In de gevallen dat dat toch gebeurt, is ze in staat om heel snel bij te sturen. Serieus als het gevraagd wordt en met humor als dat kan. Dit maakt haar tot een oprecht mens die in staat is oprechte relaties aan te gaan of anderen daarin te begeleiden.

Annemarie toont zeer veel zelfreflectie te hebben, ze is daarin nieuwgierig en altijd bereid om het volledig aan te gaan. Geen escapes. Bottom-line, no-nonsense. Nieuwsgierig naar de kern, oprecht en ontwijkt haar eigen lastigheden niet. Zeer prettig om mee samen te werken. Ik zelf heb de samenwerking als leerzaam en prettig ervaren. Ik voelde me al die tijd gesteund puur door haar aanwezigheid. Grote mate van vertrouwen. In de nabesprekingen en tussentijdse gesprekken blijk van groot inzicht en invoelend vermogen. Creatief, nieuwsgierig, flexibel, energiek, vooruitstrevend & gepassioneerd.

Juriaan Galavazi - Huisarts, Coach (training assistentie bij “Breek je brein in een dag”)

Ik heb de coaching van Annemarie als heel prettig ervaren, omdat zij doorduwt, zonder hiermee over de grenzen van het ongemakkelijke heen te gaan waardoor zij een veilige omgeving creëert. Er zijn weinig mensen die niet alleen in staat zijn om de snelheid en de complexiteit van mijn gedachten te volgen én daar ook een eigen kijk en weerspiegeling op te kunnen geven. Ik vind Annemarie heel fijn en toegankelijk, het voelt alsof zij oprecht en zichzelf is. Hierdoor is het voor mij makkelijker om me kwetsbaar op te stellen.

De coaching biedt mij een moment van bewust met mijn eigen gemoedstoestand, gevoel en ontwikkeling bezig te zijn. Annemarie is door scherpe spiegeling in staat, het nét anders verwoorden van mijn zinnen, tot nieuwe (leerzame) inzichten te komen. Ze is in staat om heel snel te denken en te schakelen, zonder daarbij het overzicht te verliezen. Omdat zij ook feed back kan geven is zij een hele fijne sparringpartner waardoor de coaching ook heel gelijkwaardig voelt.

Het grootste inzicht dat ik tijdens het traject heb ervaren is dat ik het moeilijk vind mijn eigen behoeftes en wensen te benoemen en waar dit vandaan komt. Hiermee doe ik niet alleen mijn omgeving maar vooral mezelf tekort.

Dit alles maakt de coaching van Annemarie voor mij heel waardevol.”

Stephanie Onclin - Senior Projectleider NS, Fractievoorzitter VVD Zaanstad, moeder van Max & partner van Martijn

Voor onze dochter die het idee had gepest te worden op school hebben wij contact gezocht met Annemarie. Annemarie is in haar coaching prettig en professioneel om mee te werken. Ze is een no-nonsense, to the point, plezierig persoon. Ze is oprecht geïnteresseerd en gepassioneerd in wat ze doet. Ze werkt oplossingsgericht wat in ons geval fijn was om te ervaren. Het heeft ons en Amy inzicht en rust gegeven.

Joost - Vader van Amy (8), Ondernemer in sales

De coaching van Annemarie heb ik als prettig ervaren. Eerlijk, oprecht, betrokken, energiek en humor zijn eigenschappen die sterk bij Annemarie horen. Dit vind ik hele mooie eigenschappen omdat dit de vertrouwensband sterker maakt en dat is juist zo belangrijk in een coachtraject. Dit is heel prettig in een traject waarbij ik toch veel van mezelf heb laten zien, Annemarie bevat de coach skills, waardoor ik daadwerkelijk vooruit ben gegaan en balans kan ervaren. Het grootste inzicht dat ik gekregen heb van het coachtraject is hoe ik mij opstel in relaties, zowel werk als privé en wat ik hierin wil veranderen.

Ron - Maintenance Engineer & alleenstaande vader van drie dochters

Annemarie is toegankelijk, to the point, empathisch, begripvol, stelt duidelijke vragen en geeft praktische adviezen. Bij haar hoef ik geen zalvende woorden te verwachten. Ze schuwt niet om directe vragen te stellen en werkt niet vanuit medelijden maar werkt vanuit de weg vooruit. Het geeft mij nieuwe inzichten en invalshoeken.

Nico - Coach/Trainer/Assessor

Annemarie is een open eerlijk en integer persoon. Ik heb haar coaching als prettig en zinvol ervaren. Met een grote dosis humor weet ze altijd weer de juiste snaar te raken. Het heeft mij inzicht, en relativeringsvermogen opgeleverd. Annemarie weet mij met haar coaching te prikkelen en zet aan tot zelfreflectie. Dit alles doet zij op een integere manier, ze is leergierig en oprecht geïnteresseerd in wat de ander beweegt. Het heeft mij opgeleverd dat ik van mezelf buiten de lijntjes mag kleuren ;0) Wat mij tot een leuker mens, moeder en partner maakt.”

Natasja - Verpleegkundig Teammanager moeder van Job (8) & Partner van Marcel

Winkelwagen
Scroll naar boven