Kleine Monnik Boek Deel II

€24.95


Bestel hier

Nadat kleine monnik in het eerste boek, de missie van oude monnik heeft volbracht gaat hij in dit boek, op zoek naar die van zichzelf.

Onderweg zitten zijn gedachten en emoties hem in de weg maar met behulp van dieren en elementen uit de natuur zoals een hond, een krab, vuurvliegjes, drakenkoppen en lotusbloemen, komt hij stap voor stap verder op de weg die voor iedereen herkenbaar is. De weg van het leven.

Het verhaal van kleine monnik bevat levenslessen en metaforen die tot de verbeelding zullen spreken. Een mooi verhaal dat makkelijk te lezen is en een steun kan zijn voor iedereen die doet wat wij allemaal doen. Leven.

Bestel hier

Recensies

Linda de Jong - Recensent
Linda de Jong – RecensentOver “Kleine Monnik, Verhaal over levenslessen” Lees verder
Laat je inspireren door de wijze woorden, levenslessen, mooie citaten en positieve gedachten.

De vormgeving en uitvoering van het boek is echt prachtig, het verhaal bevat hele mooie levenslessen en metaforen die je helemaal het verhaal intrekken. Ogen dicht en het verhaal speelt zich voor je ogen af.

Wat een liefdevol cadeauboek is dit! Een boek dat kinderen, volwassenen (en iedereen die met kinderen te maken heeft) kan helpen, om op een laagdrempelige manier een gesprek aan te gaan over emotie en gevoel.
 Elise - Kinderboekenhoekje
Elise – KinderboekenhoekjeOver “Kleine Monnik, Verhaal over levenslessen” Lees verder
Tijdens het lezen van dit mooie boek kreeg ik de neiging om de zinnen met prachtige levenslessen te markeren, zodat ik ze goed zou onthouden. De wijze woorden dagen je uit om even stil te staan bij jouw eigen situatie en de lessen goed tot je door te laten dringen. Het is dus geen boek om van begin tot eind in één keer uit te lezen, maar neem vooral af en toe een pauze om te laten bezinken wat je allemaal hebt gelezen!
De dikke crèmekleurige bladzijden en prachtige eenvoudige illustraties geven het boek een luxe uitstraling, waardoor het ook een mooi en waardvol boek is om cadeau te geven.
Glenn
GlennOver “Kleine Monnik, Verhaal over levenslessen” Lees verder
Wat een prachtig boek. Eenmaal het uit was spontaan opnieuw beginnen lezen. Hoofdstuk per hoofstuk neemt kleine monnik je mee in een magische reis die je doet stilstaan bij je eigen leven. Dit boek geeft me prachtige levenslessen. Het ligt nu bij ons in de living en hier blijft het ook voor altijd liggen zodat ik het steeds bij een moeilijk moment nog eens kan vastnemen. Een boek om te lezen en mee te nemen in je eigen verhaal.
Previous
Next

Bestel hier

Retourbeleid
Algemene voorwaarden
Privacy Beleid


Instagram

Winkelwagen
Scroll naar boven